SAMSUN / HAVZA - Havza İmam Hatip Ortaokulu

Havza İmam Hatip Ortaokulu

İCADİYE MAH. BAĞ SK. İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 110 İÇ KAPI NO 1 HAVZA / SAMSUN
Vizyon
Demokratik, Çağdaş, Sosyal, Hukuk Devletimize, İnsan Haklarına saygılı ve duyarlı, akılcılığa ve bilime önem veren, meraklı, araştırmacı, eleştiren, iyi ahlaklı, canlılara duyarlı ve üretken bireyler yetiştirmek istiyoruz.Okul olarak yenilikler ile sürekli daha iyi çalışmanın yollarını bularak, yürütülen tüm faaliyetlerin sürekli takibi, gözden geçirilmesi ve hatalı olanların iyileştirilmesi çalışmalarına katılımcılık ve fırsatcılık ilkelerini koruyarak herkesin katılmasını sağlayarak okulumuzun organizasyonel yapısını değiştiren öğrenme ve iyileştirme faaliyetlerini takım çalışması ruhuyla en üst düzeye çıkartmak en büyük amacımızdır.
Misyon
Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili,becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Devletine, milletine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı eğitimli ve çağdaş Temel Eğitim Ordusunu yetiştirmek,okulumuzun eğitim seviyesini yükseltmek, yenilikçi ve değişime açık devamlı mükemmelliğin sebebi olmak varoluş nedenimizdir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.
Başlama saati: 08:30 Bitiş Saati : 15:25
Kombi sistemi. (Doğalgaz)
-ingilizce
ilçe merkezindedir.
İcadiye Mah. Bağ Sk. No:100 Kat:3 Havza/SAMSUN
İlçe merkezindedir. İle uzaklığı 80 km´dir.